Waarom Aliboxpro ?

Tijdsbesparing, een beter resultaat en meer klanten

Steeds meer mediators, advocaten en financieel specialisten stappen over op Aliboxpro. De meest gehoorde opmerkingen van klanten zijn:

  • ‘met dit programma hoef ik mijn berekeningen niet meer uit te besteden’
  • ‘Ik kan eindelijk een overzicht van de berekening aan mijn cliënt meegeven die ze ook echt begrijpen’

U kunt de voordelen van dit nieuwe en intelligente programma zelf ervaren. Wij bieden iedere zakelijke gebruiker  een gratis testlicentie om Aliboxpro gedurende twee maanden zonder restricties te testen.  Neem hiervoor contact met ons op via   dan mailen wij u de login gegevens voor de testlicentie .

Aliboxpro onderscheidt zich van alle bestaande programma’s voor alimentatieberekeningen door:

1. Het dynamische invulscherm en de intelligente berekensoftware. Aliboxpro berekent bijvoorbeeld automatisch alle heffingskortingen, woonlasten correcties, verdeling van de kinderkosten zoals ook bij methode BOL (bij co-ouderschap) en concurrerende kinderbehoefte. Dit maakt het berekenen van alimentatie aanzienlijk eenvoudiger. Bovendien kan het dynamische invulscherm u een grote tijdsbesparing opleveren. Het berekenen is namelijk veel gemakkelijker en het resultaat compleet en direct overzichtelijk.

 

2. Aliboxpro onderscheidt zich van de bestaande programma’s met de heldere en overzichtelijke rapportage pagina’s. In twee pagina’s biedt Aliboxpro een samenvatting van de berekening en een overzicht van de financiële situatie van uw cliënten voor en na de echtscheiding of herberekening.

 

3. Aliboxpro levert licentienemers extra klanten op via Alibox. Dit is de particuliere versie van het programma, ontwikkeld voor consumenten om zelf een alimentatieberekening te maken. Beide versies sluiten naadloos op elkaar aan; de consument kan zijn eigen berekening via Alibox eenvoudig overdragen aan een advocaat of mediator die één en ander vervolgens tot in detail kan uitwerken via Aliboxpro. Particuliere klanten worden in Alibox® actief verwezen naar de licentienemers van Aliboxpro.

 

4. Aliboxpro kan u een kostenbesparing opleveren. U kunt, naast een tijdsbesparing, ook kosten besparen met licenties. De licenties van Aliboxpro zijn namelijk aanzienlijk goedkoper dan de bestaande programma’s. (zie https://aliboxpro.nl/tarieven)