Actueel

Meer mogelijk met vernieuwd Aliboxpro®

donderdag, 13 september , 2012

Het vernieuwde Aliboxpro biedt meer en verbeterde mogelijkheden voor de zakelijke gebruiker. Daarnaast bieden Aliboxpro en Lenearts Meers vanaf heden cursussen alimentatieberekening aan die aansluiten op de huidige politieke ontwikkelingen omtrent alimentatie berekeningen.

Informatie over het rekenprogramma is te vinden op www.alibox.nl, uiteraard op www.aliboxpro.nl en over de cursussen op www.lenaertsmeers.nl

De voor velen vaak ingewikkelde alimentatieberekening is een zeer actueel onderwerp in de politiek. Het zeer gebruikersvriendelijke Aliboxpro is de in de eerste 9 maanden vooral bij mediators goed aangeslagen. Met het dynamische invulscherm en de duidelijke toelichtingen kan namelijk iedereen met Aliboxpro een alimentatieberekening volgens de Trema normen maken. De nieuwe versie van Aliboxpro heeft sterk verbeterde rapportagepagina’s. De nieuwe versie van Aliboxpro biedt daarnaast ook de mogelijkheid om zelf het draagkrachtloos inkomen en de kinderbehoefte te berekenen. Hiermee loopt Aliboxpro vooruit op de huidige politieke ontwikkelingen omtrent dit onderwerp.

Lenearts Meers biedt vanaf heden een nieuwe cursus alimentatie berekenen aan. Na deze cursus kunnen cursisten met de aangeleerde kennis en vaardigheden en Aliboxpro de cliënt een gedegen financieel advies te geven tijdens en ook na de echtscheiding. Hierdoor kunnen cliënten beter en uitgebreider worden begeleid tijdens en na de echtscheiding.

Naast Aliboxpro, de versie voor professionals, is er ook Alibox, een versie voor particulieren. De gebruikers van deze versie kunnen de berekening overdragen aan gebruikers van Aliboxpro. In de eerste 9 maanden van Alibox en ook nu wordt het programma volop gebruikt door particulieren. Ook dit programma is op basis van feedback van de gebruikers verbeterd.

Meer informatie ook op www.alibox.nl.