Kwaliteit

De berekening is de kern van Aliboxpro. Wij besteden er veel zorg aan om deze berekening zo accuraat en actueel mogelijk te houden. Dat doen wij op de volgende manier:

Wijzigingen van de Werkgroep Alimentatienormen worden verwerkt en getest

– Aliboxpro is gebaseerd op het laatste rapport van de Werkgroep Alimentatienormen en daarnaast alle andere relevante tarieven, normen en methodes. Alle wijzigingen die worden geadviseerd door deze werkgroep verwerken wij in ons programma. We testen de wijzigingen eerst met onze licentienemers voordat de aangepaste berekening “live” gaat;

Licentienemers denken mee

РAliboxpro is voor ingebruikname uitvoerig getest door uw collega’s. Deze licentienemers denken met ons mee en kunnen ons verbeteringen doorgeven. Zo zorgen we er samen voor dat de structuur en inhoud van de berekening up-to-date blijft.

Kennis van zaken

– Aliboxpro is gemaakt door het bedrijf Calcul8 dat ontstaan is uit de samenwerking tussen AVL Administratief Management, FBI Design en een ervaringsdeskundige. De huidige eigenaren van Alibox en Aliboxpro -HERrAa BV- zijn allen werkzaam in het familierecht. Door deze achtergrond zijn zij zeer goed op de hoogte van de actualiteit in fiscale wetgeving, maar ook wat er nodig is aan tafel als partijen gaan scheiden. Die kennis is altijd actueel verwerkt in Aliboxpro.

En dankzij de blijvende samenwerking met de oprichters denken wij Alibox nog meer slagkracht te kunnen geven.

Door de kennis op het gebied van websiteontwikkeling (FBI Design) zijn wij ook de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot internet techniek en veiligheid. Ook die kennis is dus altijd actueel verwerkt in Alibox(pro) en op die wijze kunnen we ook waarborgen dat de gegevens van de gebruikers niet bekend zijn bij de professionals.